Raimondi Leveling Systeem

Met het Raimondi Leveling Systeem (RLS) wordt het perfect plaatsen van tegels wel heel gemakkelijk. Het leveling systeem zorgt ervoor dat de tegels vlak worden gelegd en het bevordert bovendien de efficiency bij het leggen. Door het tegel leveling systeem van Raimondi blijven de tegels tijdens het drogen goed op hun plaats en het verkleint de kans op oneffenheden.

› Bekijk het RLS assortiment hier!

Verschillende producten Raimondi Leveling Systeem

Het Raimondi Leveling Systeem (RLS) bestaat uit clips, keggen en een tang (vloer- of wandtang). De clips worden tussen de tegels geplaatst, daarvoor zijn twee maten beschikbaar: clips voor tegels van 3-12 mm dik of clips voor tegels van 12-20 mm dik.

Raimondi RLS Leveling

De lage clips zijn te bestellen per 100, 250 of 500 stuks of in een doos van 2000 stuks en de hoge clips per 200, 400 en 1500 stuks. Sinds kort zijn de HD (Heavy Duty) clips van Raimondi geïntroduceerd, welke de oude clips zullen gaan opvolgen. Deze clips zijn nog sterker gemaakt, waardoor zij zelfs de zwaarste tegels kunnen nivelleren. Een doos van de HD Clips zal tevens 2200 stuks bevatten.  De keggen worden door de clips heen geschoven en zorgen ervoor dat de oneffenheid tussen tegels verdwijnt zodra ze worden aangedrukt. De keggen worden ook wel spieën of spacers genoemd. Van de keggen is er slechts één maat en ze kunnen vrijwel altijd worden hergebruikt. De tangen van het Raimondi Leveling Systeem zijn verkrijgbaar in twee varianten: voor wand- en vloerbetegeling. De tang is te verstellen op basis van de gewenste afstand en kan vervolgens worden gebruikt om de keg door de clip te duwen, zodat de tegels gelijk komen te liggen.

Als de wand of vloer klaar is, kan het RLS heel gemakkelijk worden verwijderd door simpelweg tegen de zijkant van de keggen te tikken. Het overbodige deel van de clips breekt dan af en de keggen kunnen worden hergebruikt.

Alles wat je nodig hebt in een Raimondi RLS starterkit

Ga je voor het eerst aan de slag met het Raimondi Leveling Systeem? Dan is dit misschien een goed begin: een kant-en-klare set van Raimondi met één vloertang, 100 clips (voor tegels 3-12 mm dik) en 100 keggen.

Introductievideo Raimondi RLS Heavy Duty leveling systeem

Instructievideo Raimondi RLS leveling systeem

Raimondi is de leverancier van het RLS leveling systeem. Onderstaande video geeft een goed inzicht in de werking van RLS

Nu ook de Raimondi RLS Vite met de hand aandraaien, eenvoudig en snel.

Met dit systeem komt Raimondi met een snelle en eenvoudige oplossing om zonder tang te werken. In 2 verschillende hoogtes en hoeveelheden verkrijgbaar. 1mm dikte en 3-15mm hoogte en 1mm dikte en 14-26mm hoogte. Zakken van 300 stuks clips en de caps 100 stuks.

RLS Leveling Systeem biedt uitkomst voor professionals en particulieren

Wij leveren al jaren aan ervaren professionals maar merken dat ook de onervaren klusser prima met het leveling systeem van Raimondi uit de voeten kan.

Als officieel Raimondi importeur bent u bij ons aan het juiste adres

Het Gereedschap in Bleiswijk is de importeur van Raimondi in Nederland. Zodoende kunnen wij goed adviseren bij de aanschaf van het RLS leveling systeem. De producten zijn te bestellen via onze webwinkel, maar uiteraard bent u ook bij ons in de winkel van harte welkom.